Vliegshow Sanicole 2017

Sinds de laatste update is er veel gebeurd en gefotografeerd. Getracht wordt de achterstand de komende periode in te halen. In België is in september een jaarlijkse Airshow met zowel civiel als militair materieel. Dit jaar werd het veertigjarige bestaan gevierd. Het was mijn eerste keer. Op zich werd er wel een grootse show neergezet. Vooral het commentaar van de Canadese omroeper zorgde voor extra sfeer. Als fotograaf heb je echter veel last van de zon waar je pal tegenin moet fotograferen. Het weer werkte echter mee, waardoor leuke sfeerplaatsjes met dreigende luchten konden worden gemaakt. Bij propellervliegtuigen en helicopters werd getracht de beweging van de draaiende delen visueel te maken door met langzame sluitertijden (tot 1/40 sec) te werken. Een hele uitdaging bij 400mm en uit de hand fotograferen… Meer foto’s zijn hier aan te treffen.

IMG_4684-ws

Augusta A-109

IMG_5375-ws

Marchetti SF-260 van de Red Devils

IMG_5550-ws

Saab JAS-39C Gripen

IMG_5854-ws

Hind Mi-35

This entry was posted in (Reis)verslagen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.