Contact

Welkom op de site van Harold van der Meer. Op deze plek wil ik u aan de hand van foto’s en korte teksten meenemen op een reis door de prachtige natuur van vooral Europa. Tijdens de vele uitstapjes in Nederland en de langere buitenlandse reizen ben ik op veel verschillende landschappen gestuit met ieder een eigen flora en fauna. In de keuzebalk hierboven zijn diverse onderwerpen te selecteren.  Er zal regelmatig een update plaatsvinden dus komt u nog eens terug en laat u inspireren door HMNatuurfotografie.

Onlangs heb ik een fotoboek gemaakt. Deze kunt u bekijken via de link in de kolom Boeken hiernaast. Interesse in dit boek of wilt u een foto bestellen, neem dan contact met mij op: info@hmnatuurfotografie.nl.

Alle foto’s zijn eigendom van HMNatuurfotografie en mogen niet zonder schriftelijke toestemming vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt (op welke wijze dan ook).

Van mij zijn meerdere artikelen en foto’s gepubliceerd in tijdschriften, kalenders, rapporten en boeken. Voor een beknopt overzicht hiervan verwijs ik u naar deze link: Overzicht publicaties.